Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Neli aastat tagasi Paides Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas kandideerinud üheksast suuremast häältepüüdjast viis teatasid, et kandideerivad seekord kas valimisliidus Suur-Järvamaa või Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas.
 
* Kogu Eesti ja suurem osa Skandinaaviastki grillib suitsulaastudega, mida Türil tegutsev ettevõte Hansa Hake valmistab mitmes vormis alates peenikesest mannalaadsest tootest kuni ketaste ja plankudeni. Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo on  ettevõtjana tootnud suitsulaastu juba üle kümme aasta. Algul ehitusettevõtte Turgel Grupp kõrvalt ja väikeses mahus ainult lihatööstustele. 
Kui kaheksa aastat tagasi lõppes ehitustegevus ettevõtte müügiga, pühendus Eensoo suitsulaastu tootmisele ja lõi ettevõtte Hansa Hake.
 
* Laupäeval kogunes Järva-Jaani alevisse 219 kettagolfisõpra mitte-ametlikku maailmarekordit püstitama. Korve oli lisaks tavapärasele rajale Võllastes ka rulapargis, kooli ümbruses, keskväljaku läheduses, kultuuri- ja vallamajataguses pargiski.
 
* «Kuulge, te panite aasta aega tagasi mind siinsamas puhuma! Jajah, ma mäletan,» nõnda võttis üks meesterahvas laupäeva hommikul vastu tema kainust kontrollinud Lääne prefektuuri motopolitseiniku Priit Pauluse. Laupäeva varahommikul lillelaadale kiirustanud autojuht oligi täiesti kaine ning nii tema kui lähedaste rahustuseks võib öelda, et ka tema mäluga on kõik korras.
 
* Järvamaal asuvatesse muuseumidesse leidis laste ja noorte kultuuriaastast innustunud muuseumiööl «Öös on mänge» tee ligi 1500 inimest, paljudes mäluasutustes käis huvilisi isegi rohkem, kui neid siiani on seal nähtud.
 
* Nad põlesid, neid sõideti lömmi, keerati katusele. Romuautode kestussõidu, Kesk-Eesti romuringi korraldaja Meeme Juhkam ei liialdanud, kui ütles, et oma ettevõtmisega teevad nad Eesti liiklusele teene. Mitte ükski teine meelelahutusüritus ei hävita sedavõrd paljude ajahambast, roostest ja hooldamatusest puretud kerede ja tehnikaga masinaid ühe korraga.
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles