Paides avati uus pood, kust autod saavad värvilise kuue

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas Vexon Auto Paides autovärvide ja värvitarvikute kaupluse, kust saab kõik vajaliku sõidu- ja veoautode värvimiseks. Kohapeal segatakse ka koodi järgi värv valmis ja pakendatakse kliendi soovi kohaselt aerosool- või tavalisse purki.

Vexon Auto juhataja Veiko Seera tunnistas, et mõte seni vaid Kärus tegutsenud ettevõtet laiendada oli ammune. "Valida oli, kas teha värviesindus Paidesse või Raplasse," ütles ta muiates. Kuna Seera on ise Järvamaalt pärit ja haldusreformi käigus jõuab ka Käru sügisel Järvamaale tagasi, kaldus eelistus siiski Paide kasuks.

Ruumide rendil oli esmatähtis Seerale, et kauplusele pääseks autoga mugavalt lähedale ning see ei asuks teisel korrusel või kuskil täiesti kõrvalises kohas. Lõpuks leitud ruumide üle Pärnu 116 hoones on ta õnnelik, ehkki need tuli algusest lõpuni ise üles ehitada. Samas on koht hea. Kõrval on Jazz autopesula, Amservi esindus ja remonditöökoda, Circle K automaattankla ja muud autodega seotud teeninduskohad, kuhu meestel on niikuinii asja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles