Paide spordikeskuse meeskond alustab tänavakorvpalli MMil mänge

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide spordikeskuse meeskond tänavakorvpalli MMil.
Paide spordikeskuse meeskond tänavakorvpalli MMil. Foto: Erakogu

Paide spordikeskuse meeskond jõudis edukalt Prantsusmaale Nantesi, kus nad esindavad Eestit 17. - 21. juunini toimuvatel tänavakorvpalli maailmameistrivõistlustel.

Hoolimata väga tõsisest konkurentsist suutis Paide spordiklubi meeskond tulla Eestis korraldatud mängude võitjaks. Võistkonna kolmel mängijal on otsene side Paidega: Sander Viilup on põline paidelane, KK7 kasvandik, Mario Polusk Paide spordikeskuse juhatuse liige, Erik Luts õpib Järvamaa kutsehariduskeskuses müügikorraldust. Neljas liige, Jaagup Toome, mängib tänavuse  esiliiga võitja Betoonimeistri meeskonnas Tiit Soku käe all.

Enne võistlustele sõitu ütles Mari Polusk, et viimased paar nädalat on käinud tõsised treeningud. Iga mees töötas omaette pallitehnika kallal ja rassis jõusaalis. Sander Viilup tegi nii saalihooaega kui ka tänavakorvpalli silmas pidades lisaks juhendaja käe all kergejõustikutreeninguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles