Kaitseliitlased müttavad suure kuumusega mitu päeva metsas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul sai Koigi vallast Prandist alguse Järva maleva sõjalis-sportlik võistlus "Kevad 2017", mis viis raskele rajale maakonna kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, noored kotkad, sõjakooli kursandid ning sõduri baasoskuste kursustel osalejad.

Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv ütles, et pikemale ja raskemale sõdurirajale startis reede õhtul kümme võistkonda. Täna hommikul asusid teekonnale rahvarajal võistlejad, keda oli nelja võistkonna jagu. "Rahvarada on natuke lühem ja kergem, kuid katsumusi ja eneseületust pakub kindlasti seegi," lausus ta.

Ilmjärv tõdes, et võistlustel osalejatel tuleb Koigi, Kareda ja Paide valla piiresse jäävates metsades ja maastikel lisaks teele sattuvatele raskustele rinda pista ka põrguliku leitsakuga. "Mis seal salata tänase päevaga on tulnud kahjuks juba ka katkestajaid," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles