Linnameeskond võõrustab Paides narvakaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa

Laupäeval esialgu Ahtmes olema pidanud Paide linnameeskonna ja Narva Transi kohtumine peetakse siiski Paides, sest Paides on kunstmurustaadion paremas seisus kui Ahtmes.


Märtsi keskel õnnestus linnameeskonnal mängida kodustaadionil Tallinna Levadiaga viiki ja laupäevasele mängule ei meeskond vastu väiksemate soovidega.

Linnameeskonna peatreeneri Meelis Rooba selgitusel ei saa meeskond laupäeval kasutada küll Eerik Reinsood, kuid vigastuspausilt on naasnud Martin Ustaal ja tagasi on ka Teet Allas. «Mängijate poolest on seis parem kui eelmises mängus,» ütles ta. «Trans on linnameeskonnale täitsa mängitav vastane. Sel hooajal pole nad tugevaid võita suutnud, vaid on viiki mänginud, usun et laupäeval on kõik võimalik, loodame ka publiku toele.»

Viie vooru järel on Narva Trans hoidmas kahe võidu ja kolme viigiga kogutud üheksa punktiga meistriliiga turniiritabelis neljandat kohta, ühe viigi vähem saanud linnameeskonnal on kaheksa punkti ja jagab Levadiaga 5.-6. kohta.
Mäng algab Paide kunstmurustaadionil laupäeval kell 17. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles