Taliõunapuudele oli hulgaliselt soovijaid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linn teeb käesoleval ja järgmisel aastal Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks kingituse ning kingib paidelastele kokku 100 Paide taliõunapuud. Esimesed istikud jagatigi laupäeval soovijatele välja.

Veidi pärast keskpäeva uudistasid huvilised Paide raekoja kõrvale toodud istikuid. Paidelane Aita Vällmann tõstis kaks istikut teistest veidi eemale. „Valin endale need välja,” kommenteeris ta ning lisas, et üks puu on plaanis istutada Soo tänaval asuva korteriühistu ette ning teine eramaja aeda.

Vällmann tunnistas et kuigi aias tegelikult mõned viljapuud juba ka on, siis tegelikult ta ise suur õunasööja polegi. Leidis aga, et linna poolt on kena žest soovijatele selline kingitus teha. Pealegi on maja juurde kuuluvas aias palju vanu õunapuid. Mõned neist on juba ka maha võetud ning uuel puuistikul seega kasvuruumi on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles