Ilmataat pidas kokkuleppest kinni

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide rannastaarid (vasakult): Liisbet Rohtla, Marko Udam ja Elinor Martin.
Paide rannastaarid (vasakult): Liisbet Rohtla, Marko Udam ja Elinor Martin. Foto: Paide avatud noortekeskus

Laupäeval Paide tehisjärve ääres peetud järvepäeval jagus meeleolukaid tegevusi kõigile ning mis kõige tähtsam – ka korraldajate kokkulepe ilmataadiga kehtis.

Paide avatud noortekeskuse juht Margit Udam tõdes, et tõesti läks täide korraldajate suurim soov. «Nädal aega palusime, et peaks ainult ilus ilm tulema,» avaldas Udam. Ja ilm oli ilus. Õhusooja 22 kraadi, parajalt päikest ja pilvi ning tuult – ideaalsed tingimused nii päevitajatele kui ka ujujatele.

Mitmesuguseid tegevusi jagus kõigile. Juba kell 8 hommikul alustati raekoja eest rattasõiduga. Udami ütlust mööda laupäevahommikusi rattasõidu harrastajaid just ülemäära palju polnud, ent kes kohale tulid, said kindlasti mõnusa elamuse, kui läbi ärkava linna järve äärde jõudsid. Seal alanud joogavõimlemisest võttis aga osa juba märksa rohkem huvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles