Võitjal on plaanid järgmiseks aastaks juba tehtud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitja esimene teleintervjuu: Paide kauneim koer Momo jäi ise telekaamera ees napisõnaliseks, ent perenaine Victoria tunnistas Kanal 2 reporterile Kaspar Pokile, et on hoolealuse võidu üle väga uhke.
Võitja esimene teleintervjuu: Paide kauneim koer Momo jäi ise telekaamera ees napisõnaliseks, ent perenaine Victoria tunnistas Kanal 2 reporterile Kaspar Pokile, et on hoolealuse võidu üle väga uhke. Foto: Merit Männi/Järva Teataja

Paide tehisjärve ääres selgitati välja Paide kauneim koer 2017. Pingelises konkurentsis tuli võitjaks Jaapani chin Momo.

Momo perenaine Victoria Usai oli oma hoolealuse võidu üle üliõnnelik ning kohtunike otsust kuuldes õnnitles ja kaisutas Momot, suutmata õnne uskuda.

11kuune Momo ilmselt uhkest tiitlist ega kuldsest võidukarikast suurt ei pidanudki, ent nuhutas hoolsalt auhinnaks saadud mänguasja ning krabisevasse pakendisse peidetud maiuspalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles