Endises ujulas valmivad kirstud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoones teist tegutsemisaastat alustanud kirstuvabrikus töötavad Jane Kärp (vasakul) ja Tiina Kaulen on rahul nii ülemuse kui ka töötasuga.
Hoones teist tegutsemisaastat alustanud kirstuvabrikus töötavad Jane Kärp (vasakul) ja Tiina Kaulen on rahul nii ülemuse kui ka töötasuga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Soomlane ostis Türi vallas Oisu alevikus aastaid tühjana seisnud ujula kinnistu, kus üks tema kaasmaalane nüüdseks juba kirste toodab ja kui mehel õnnestuvad läbirääkimised teistegi hulgimüügifirmadega, saavad tööd veel mitmed kohalikud.

«Ostsin Oisus selle 2500 ruutmeetri suuruse hoone,» kinnitas Markku Vähätalo aleviku kultuurimajast järgmisele hoonele näidates. Seisame aleviku poe juures. Et mees on üle 20 aasta pakkunud transporditeenust Eesti ja Soome vahel, suhtleb ta üsna ladusas eesti keeles.

Kolhoosiaegne ujula tärkab elule

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles