Spordieestvedajad kandideerivad Paides IRLi ridades

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Mets
Viktor Mets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teenekas jalgpallitreener Viktor Mets, Korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert ja Järvamaa Võrkpalliklubi mänedžer Veiko Tihemets kandideerivad kohalikel omavalitsuse volikogu valimistel Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas.

IRLi linnapeakandidaadi Priit Värgi sõnul jätkub sellega hea traditsioon, et Paide aktiivsemad spordientusiastid koonduvad nende nimekirjas. „Spordialade ampluaa on meil lai – malest taipoksini, kuid eesmärgiks on laiem spordikultuuri edendamine Paides. Selleks toetame asjaarmastajaid ja professionaale, täiskasvanuid ja lapsi,“ ütles ta.
 
Veiko Tihemets lausus, et kohalik võrkpallielu on viimastel aastatel mühinal kasvanud. „Võrkpalliklubi on viimased kolm aastat pistnud rinda Baltimaade parimatega, noored on leidnud järjest enam tee võrkpallitrennidesse ja sel suvel toimub esmakordselt rannavolle Eesti karikasarja etapp Paide kesklinnas. Palju on tehtud, kuid ambitsioonid on märksa suuremad ja seepärast kandideerin ka volikogusse,“ rääkis ta.
 
Korvpalliklubi Seitsme tegevjuht ja treener Viljar Pennert kõneles, et tema prioriteediks on noored spordisõbrad ja ta peab oluliseks, et arvutite ajastul leiaksid lapsed endale huvialasid, mis soodustavad liikumist. „See ei peagi tingimata olema korvpall. Lapsed vanuses 6–12 aastat võiksid proovida kolme või nelja ala ning valida endale sobivaima. Liikumine on lapse arengul hädavajalik ja seda tuleb süsteemselt teha,“ lausus Pennert.
 
Jalgpallitreener Viktor Metsa eestvedamisel jõudis Paide Linnameeskond aastaid tagasi kõrgliigasse, kuid väljakutsetest ei tule tänagi puudust. „Linnameeskonna jalgpallipüramiid on kasvanud palju laiemaks kui vaid esindusmeeskond ja peamine rõhk on klubil noored. Selleks, et paidelastel oleks jalgpall südames ja lastega jätkuksid professionaalsed treeningud on vältimatult vajalik ka omavalitsuse tugi,“ lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles