Tudengid hakkavad läbi Eesti folgile hääletama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi kuu aega Kanadas tuuritanud ja tagasiteel enamikust pagasist ilma jäänud Trad.Attacki! ainsat sellesuvist kodumaist kontserti oodati põnevusega ja trio ei valmistanud pettumust. Nii efektset esinemist polnud folgil veel nähtud. Korraldajate hinnangul kogunes kontserti vaatama ligi 7000 inimest.
Ligi kuu aega Kanadas tuuritanud ja tagasiteel enamikust pagasist ilma jäänud Trad.Attacki! ainsat sellesuvist kodumaist kontserti oodati põnevusega ja trio ei valmistanud pettumust. Nii efektset esinemist polnud folgil veel nähtud. Korraldajate hinnangul kogunes kontserti vaatama ligi 7000 inimest. Foto: Elmo Riig

Nagu iga aasta saabub juulikuu, tuleb taas ka hääletusvõistlus. Seekord on võistluspunktid natuke omamoodi. Seega tuleb hääletamisel häbitunne alla suruda ja julgelt seiklusele vastu astuda. Varasematel aastatel on osa hääletusvõistluse punkte asunud ka Järvamaal.

 

Selle aasta hääletusvõistluse teemaks on „Karvased Eesti paigad“. Sinna hulka kuuluvad juba ammu kõigile teada Karilatsi, Litsmetsa ja Tupenurme, aga ka tundmatumad kohad nagu Kärsa ja Tuti küla või hoopis Retsniku ja Mõrtsuka järv. Kõiki valikusse langenud kohti ühendab nende nimede fantaasiaküllasus, mõnikord kahemõttelisus, kuid teinekord, vastupidi, just väga selge tähendus. Altküla, Metsküla, Rannaküla ja Tammiku originaalsusega just ei hiilga, nüüd on aeg üle kaeda need kohad, kus esivanemad ennast tagasi ei hoidnud!

Registreerimine Hurda pargis on esmaspäeval, 24. juulil kell 10-11.Osalejaid oodatakse lõppsihtkohta, Viljandi Pärimusmuusikafestivali rohelise lava juurde neljapäeval, 27. juulil hiljemalt kell 19ks.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles