Loodusfotograaf esineb Laupa põhikoolis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlis Hünnineni võidufoto «Jäine kardin».
Karlis Hünnineni võidufoto «Jäine kardin». Foto: Karlis Hünninen

Homme kohtub Eesti üks tuntumaid loodusfotograafe Ingmar Muusikus Laupa põhikooli õpilastega.

Laupa kool on juba mitu aastat korraldanud õpilastele fotovõistlusi, millest võtavad heal meelel osa ka õpetajad. Selle õppeaasta fotovõistlus kandis nime «Lume võlu ja valu».

Huvijuht Anneli Paasi ütlust mööda võistleb seekord 32 fotot 15 õpilaselt, pildistajaid jagus I–IX klassini, osales ka kaks õpetajat.

Pilte hindasid nii kooli kui ka Türi vallavalitsuse komisjon. Peapreemia võitis foto «Jäine kardin», autor on IV klassis õppiv Karlis Hünninen. Publiku lemmikuks sai VIII klassi õpilase Hannes Ormuse pilt «Aurustuv päike».
Kohtumine Ingmar Muusi­kusega ongi selle fotovõistluse kokkuvõte, kus tuntud piltnik jagab  nõuandeid ja räägib lugusid oma tegemistest.

Muusikus on olnud loodus- ja pressifotograaf üle 15 aasta. Sõitudest ja rännakutest mööda Eestit  on sündinud näitusi, raamatuid, kalendreid, postkaarte ja artikleid.
Võistlusfotodest on koolimajas näitus, mida huvilised on oodatud vaatama. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles