Järvamaa populaarseimaks mobiiltelefoniks tõusis Huawei

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telefon
Telefon Foto: Erakogu

Tele2 viimase kolme kuu jooksul Järvamaal müüdud mobiiltelefonide statistika näitas väikese üllatusena, et maakonna kõige populaarsemaks telefonibrändiks on tõusnud Huawei.

Tele2 müügi- ja turundusdirektori Kristjan Seema sõnul on Huawei tõusnud nii Järvamaal kui seitsmes teises maakonnas enimmüüdud mobiiltelefonitootjaks. “Järvamaal oli iga kolmas müüdud telefon just Huawei ning sellega ületati ka senist liidrit Samsungit. Mudelitest ostsid järvamaalsed enim keskmise hinnaklassi Huawei P9 Lite ning Huawei Y5 II nutitelefone,” lisas Seema.
 
Kristjan Seema sõnul oli Huawei veel paar aastat tagasi pigem eksootiline valik, kuid on tänaseks kasvanud maailma suurimaks telekomiseadmete tarnijaks.
 
Kolmes Eesti maakonnas oli viimase kolme kuu enimüüdud telefon Samsung, mis Järvamaal tuli peale Nokiat ja Sonyt neljandale kohale. Järvamaal jõudis TOP5 tabelisse veidi eristuvalt ka Läti mobiilitootja Just5 mudel Freedom, mida müüakse ülemaailmselt enam kui 30 riigis.
 
Aprillis – juunis Tele2s enimmüüdud telefonid Järvamaal: 
1. Huawei 
2. Nokia
2.Sony
4. Samsung
5. Just5

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles