Kummalised kulgurid kogunevad taas Järva-Jaanis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani vanatehnika killavooris on sõitnud igasugused imelikud masinad. Kuldsete kätega mehed on auto ümber ehitanud isegi tolmuimejaks.
Järva-Jaani vanatehnika killavooris on sõitnud igasugused imelikud masinad. Kuldsete kätega mehed on auto ümber ehitanud isegi tolmuimejaks. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Laupäeval peetakse Järva-Jaanis järjekordset vanatehnika killavoori. Seekord keskendutakse ühistranspordile ja kummalistele kulguritele.

Ettevõtmise üks korraldaja ja vanatehnika varjupaiga peremees Tuve Kärner ütles, et see on juba 11. kord killavoori korraldada ning inimeste huvi ettevõtmise vastu püsib endiselt kõrge. «Vaadakem kasvõi killavoori videoid, tee ääred on aasta-aastalt üha rohkem inimesi täis,» põhjendas ta. «Killavoori päeval tuleb alevisse kindlasti sadu kui mitte veelgi rohkem inimesi juurde.»

Ühistranspordiks ehk ühiseks transpordiks (sõiduvahend, millega liigub rohkem kui üks liikleja), nagu Tuve tabavalt märkis, mõeldud sõidukitele keskendutakse esimest aastat. Kõik killavoorid on olnud erineva teemakäsitlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles