Järvamaa haigla kutsub sünnipäevakonverentsile

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla.
Järvamaa haigla. Foto: www.jmh.ee

27. septembril kell 13 toimub Paide kultuurikeskuses Järvamaa haigla sünnipäevakonverents.

Aastal 2017 on Järvamaa inimeste loodud haigla saanud kahekümne aastaseks. Sünnipäevakonverentsil vaadatakse tagasi sajandite tagusesse ajaloo hõlma, räägitakse üheksakümnendatel toimunud muutustest ja kohalike omavalitsuste ühistööna alguse saanud aktsiaseltsi sünnist, vaadatakse tagasi haigla arengule kahekümne aasta jooksul, vaadatakse tulevikku enda ja koostööpartnerite visioonis. Sünnipäevameeleolu loob ansambel The Ilves Sisters ja üheskoos saab maitsta ka pidupäevatorti.

Seoses Järvamaa Haigla sünnipäevakonverentsiga on Järvamaa muuseum ajutiste näituste saalis üles seadnud väljapaneku, mis tutvustab meditsiini ajalugu Järvamaal „Igal hädal oma arst, igal tõvel oma tohter“ - pildikesi Järvamaa Haigla kujunemisloost. Näitus avatakse 27.09.2017. Väljapanek Järvamaa muuseumis jääb avatuks kuni 18. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles