Tootmise taastamine võttis rohkem aega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säreveres asuva ettevõtte DeRossi OÜ üks juhtidest Raivo Lehiste loodab, et kui ametnikelt vajalikud allkirjad käes, saab põlenud tehas sügiseks taastatud.
Säreveres asuva ettevõtte DeRossi OÜ üks juhtidest Raivo Lehiste loodab, et kui ametnikelt vajalikud allkirjad käes, saab põlenud tehas sügiseks taastatud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laevadele mööblit tootva tehase kahjutule läbi kaotanud ettevõttele kujunes kindlustusega asjaajamine arvatust pikemaks, lõpuks on ehitustööd alanud ja mõtted juba uute töötajate värbamise juures.

Türi vallas Säreveres asuva ettevõtte DeRossi OÜ üks juhtidest Raivo Lehiste sai eelmise aasta 6. detsembril pool tundi pärast töökohalt lahkumist häiresõnumi sissemurdmisest. Kohapeale jõudnud, teatas ta päästeteenistusele aga tema silme all puhkenud tulekahjust, veerand tunni pärast polnud päästa enam midagi. Mida ei kahjustanud tuli, sai kannatada kustutamisel.

Laevandus- ja ehitussektorile eriotstarbelise mööbli tootmist korraldav Lehiste sõnas juulis, et lootis tehase ülesehitustöödega alustada oluliselt varem kui suvel. «Lootsin, et augusti lõpus on meil siin Säreveres tootmine juba taastatud, kuid tegelikult ootame praegu ametnikelt projektile viimaseid allkirju ja loodame alustada läbirääkimisi ehitajaga,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles