Albus edendati alkoholikultuuri

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Veli pakkus lisaks tavapärastele kohvijookidele ja kakaole ka külmi kohvikokteile. Mees kinnitas, et suudab kohvist valmistada kõikvõimalikke jooke.
Jaanus Veli pakkus lisaks tavapärastele kohvijookidele ja kakaole ka külmi kohvikokteile. Mees kinnitas, et suudab kohvist valmistada kõikvõimalikke jooke. Foto: Silja Ratt

Nädalavahetusel peeti Albus Eesti esimest joogimeistrite festivali ja Eesti joogi laata. Esimest korda aset leidnud üritusel oli rahvast tagasihoidlikult, kuid korraldaja Arlet Palmiste loodab joogimeistrite laadast teha iga-aastase ettevõtmise.

Palmiste räägib, et Sääsküla elanikuna oli ta juba ammu märganud Albu mõisapargi ja Jäägri villa peoplatsi ilu. Sellest tekkis mõte, et säärases kaunis kohas peaks midagi tegema ning paiga ilust võiks osa saada ka kaugema kandi inimesed.

Palmiste ütlust mööda poleks süldibändid või rokkarid mõisaparki nii hästi esinema sobinud. Seega otsustas ta esinema kutsuda natuke teistsuguseid žanre viljelevad bändid. Laupäevasel festivalipäeval olid lavalaudadel Jäääär, Marten Kuningas oma bändiga Miljardid ning Meisterjaan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles