Paides tänavatele parkima ei pea

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvamusfestivalile autoga tulijatele lisandus tänavu kuni 150 parkimiskohta ja parkimiskorraldaja meelest loob see kõigile võimaluse jätta auto linnas tänavaääre asemel turvaliselt parklasse.

Viiendat aastat toimuval arvamusfestival on kõik need aastad parkimist korraldava Vadim Ivanovi sõnutsi autoga saabujate elu läinud aina paremaks. Suurim auto parklasse jätmise võimalus on tänavugi Järvamaa kutsehariduskeskuse juures, kust on festivali alale kõigest kuni 150 meetrine jalutuskäik. «Tänavu on kooli juures lausa 500 parkimiskohta. Neid lisandus sinna kuni 150 ja usun, et ainuüksi seda on üsna piisavalt selleks, et mitte otsida parkimiskohta linnas tänavate ääres,» lausus ta.
Lisaks on võimalik autot jätta Paide kultuurikeskuse juures, kuhu mahub 50 autot. Ka Paide Raekoja tagusesse parklasse ning Parkali tänava parklasse pääseb vaid Arvamusfestivali eriloa olemasolu korral.
Ivanov soovitas kõigil parkida auto selleks ettenähtud kohta. Jälgida ka liikluskorraldust reguleerivad märke, sest needki on arvamusfestivali ajaks üles pandud vaid kõigi heaolule mõeldes. «Tahame, et ka neil kolmel päeval oleks linnas kõigile hea olla ja säiliks võimalikult sujuvalt ka igapäevane liiklusvajadus,» lausus ta.
Selleks juhendavad linnatänavatel ja suunavad autojuhte parklatesse ka arvamusfestivali vabatahtlikud.
Parkimine arvamusfestivali parklates on tasuta, parklad on valveta.
Liikluskorralduse muudatusena on alates 9. augusti kella 9st liikluseks suletud Paide kesklinn ja Tallinna tänav alates Laiast tänavast (sh. kirikutagune parkla). See osa jääb liiklusele suletuks kuni 13.augusti kella 12ni. Ka Veski tänav on sel ajal liikluseks suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles