Kohe-kohe läheb arvamiseks!

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tund enne arvamusfestivali ametlikku algust oli Paide Vallimäel, keskväljakul ja ümberkaudsetel tänavatel kõik suurürituse alguseks valmis.

Õhus oli tunda ootusärevust ning arvamusalade eestvedajad tegid veel viimaseid ettevalmistusi, et nii arutlejad kui ka publik end nende juures võimalikult mugavalt tunneksid.

Juba kella 11st algas pealaval Raadio 2 päevakajaline arutelusaade «Olukorrast riigis», mida oli kuulama kogunenud hulk rahvast.

Paide täiskasvanute keskkooli direktor Anneli Suits ütles, et alustavad kaasava ühiskonna alal noori intrigeeriva teemaga «Ma ei ole laisk, ma vajan sind», kus üritavad innustada noori rohkem tegutsema. «Eks näis, kas leiame asjalikke mõtteid,» sõnas ta.

Festivali inimesi olid valmis toidu ja joogiga võõrustama ka toitlustuskohad, mida jagus nii Vallimäele kui ka keskväljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles