Jõe äärde veetud teetäide peab sealt kaduma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Paide linnavalitsus küsis luba Pärnu jõe äärseid madalamaid kohti pinnasega täita, on sinna kerkinud hoopis kehvemat sorti külatee.
Kuigi Paide linnavalitsus küsis luba Pärnu jõe äärseid madalamaid kohti pinnasega täita, on sinna kerkinud hoopis kehvemat sorti külatee. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides Pärnu jõe äärde veetud sajad koormad Pärnu tänava remondist üle jäänud täitematerjali tuleb sealt keskkonnainspektsiooni nõudmisel minema vedada. Lisatöö võib linnavalitsusele maksma minna 25 000 eurot.

Paide linnavalitsus lubas Pärnu tänavat remontival firmal vedada 6000 kuupmeetrit remondist üle jäävat täidet Pärnu jõe äärde, millest on kerkinud jõe äärde kehva külateed meenutav teetamm.

Keskkonnainspektsiooni Järvamaa büroo juhataja Krista Rüüt ütles, et alustatud on haldusmenetlust, eesmärgiga likvideerida Pärnu jõe äärde rajatud ebaseaduslik teetamm, mis tähendab, et sinna veetud täitele peab linnavalitsus uue koha leidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles