Arvamusfestival sai tormise lõpu

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootamatult saabunud torm tekitas seni korras ja hubasena püsinud keskväljakul tõelise segaduse.
Ootamatult saabunud torm tekitas seni korras ja hubasena püsinud keskväljakul tõelise segaduse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viiendal Paide arvamusfestivalil käis tänavu kahe päeva jooksul sama palju inimesi kui eelmisel aastal. Inimeste mällu sööbib tänavune festival aga ilmselt oma tormise lõpuga.

Arvamusfestivalil oli kahe päeva jooksul 9000 inimest, kellel oli võimalus kaasa rääkida 160 arutelus. Festivali eestvedaja Ott Karulini ütlust mööda on arutelude arv aastatega suurenenud. Näiteks eelmisel aastal oli üle 200 arutelu.

Tänavu otsustati nende hulka aga vähendada. «Võib öelda, et see otsus oli õigustatud, sest programmis oli märksa enam hästi läbi mõeldud eesmärgi ja vormiga arutelusid ning ka festivalialal oli mugavam olla,» selgitas ta. «Muutumatu on aga see, et festival ise korraldab vaid erakonna esimeeste debatti, ülejäänud programm valitakse jaanuarikuisesse ideekorjesse esitatust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles