Torm tuli üle põllu ja lahkus mööda teed

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Järvamaal möllanud raju, mis Käravetel korterelamult katuse viis, liiklusmärke kokku kortsutas ja põllule pillutas ning ka ühe talu õues korralikku laastamistööd tegi, kadus sama kiiresti, kui ilmus. Kokku kestis see kõik mõne minuti, ent tagajärgede koristusele kulub kohalikel nüüd aega kordades rohkem.

Selliseid silikaattellisest, kahekorruselisi mustavate aknaaukude ja lagunenud katusega korterelamuid võib Eesti maapiirkondades näha palju. Vahe on vaid selles, et kui enamasti ongi majad maha jäetud, siis Käravete korterelamus, kus aknad on katki ja katus puudu, elatakse sees. Trööstitu välimuse «võlgnevad» elanikud nädalavahetusel möllanud marule.

Katkematu mootorsaagide undamine ja mööda teed vuravad traktorid, koormaks puuoksad, pole Käravete küla vahel esmaspäeva hommikuti vist eriti tavaline nähtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles