Paide jäi liiga liidrile alla

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall, Paide Linnameeskond mängimas Rakvere Tarvasega. Loo juures on foto illustratiivselt.
Jalgpall, Paide Linnameeskond mängimas Rakvere Tarvasega. Loo juures on foto illustratiivselt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Meistriliiga liider Tallinna Flora alistas 25. voorus koduväljakul Paide Linnameeskonna 3:0, kohtumine oli väga tempokas.

Paide alustas täpselt sama põhikoosseisuga nagu neli päeva varem Viljandi Tuleviku vastu, kirjutab soccernet.ee. Kohtumine oli väga tempokas ja kumbki meeskond ei kõigutanud palli niisama, vaid üritas pidevalt väravat lüüa.

Skoori avas 33. minutil Flora mängija Beglarišvili.

Teisel poolajal surus Paide kohati Flora oma karistusala juurde, aga  teise väravani jõudis taas Flora ja seda 69. minutil. Kaheksa minutit hiljem sündis kolmas värv ja sellega oli mäng oli tehtud.

Paide linnameeskonnas mängisid: Magnus Karofeld, Michael Lilander, Martin Kase, Nikita Novopašin, Martin Mägi, Sander Sinilaid, Henri Hanson, Magnar Vainumäe (82. Andre Frolov), Sören Kaldma (73. Randin Rande), Samson Onomigho Iyede (70. Edgar Tur), Ander Ott Valge.

Varus: Sten-Marten Vahi, Vladimir Tšvertko, Kristjan Kurim, Andre Frolov, Randin Rande, Edgar Tur, Artjom Badjuk.

Paide linnameeskond jätkab liigatabelis kaheksandal kohal. Järgmine mäng toimub 21. Augustil FCI Tallinnaga, kes on liigatabelis neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles