Aita valida maakonna parimaid ettevõtteid

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal võttis eduka noore ettevõtja auhinna vastu Lauri Bobrovski Sirloin OÜ-st
2016. aastal võttis eduka noore ettevõtja auhinna vastu Lauri Bobrovski Sirloin OÜ-st Foto: Järva maavalitsus

Konkursi eesmärgiks on tunnustada avalikult Järvamaal edukalt tegutsevaid äriühinguid ja silmapaistvaid isikuid, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Järvamaa elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, spetsialistidele, investoritele ning  on aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule. 

Hindamise aluseks on kandidaadi eelmise aasta tegevus ja eelmise aasta majandusaasta aruanne. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 14. september.

Võitja väljaselgitamine toob esile kõige edukama ettevõtte kolmes kategoorias: suurettevõte (üle 50 töötaja), keskmise suurusega ettevõte (10-50 töötajat) ja väikeettevõte (1-9 töötajat); eduka noore ettevõtja; turismitegija ning Järvamaa sõbra.

Maavanem Alo Aasma ütles, et  ettevõtluskonkursil on tema jaoks alati kaks poolt: üks on see, et tunnustatakse tõesti Järvamaa parimaid ettevõtteid, kuid teine, märksa laiem on see, et konkursi käigus tulevad välja mitmete ettevõtete edulood, millest ka kogukond palju rohkem teada saab. „Igal aastal hindamiskomisjonis avastame, kui häid ideid tegelikult Järvamaal on võimalik ellu viia,“ ütles maavanem.

Vormikohased taotlused esitada elektrooniliselt e-posti aadressile info@jarva.maavalitsus.ee või kirjalikult aadressil Järva Maavalitsus, Rüütli 25, 72713 Paide märgusõnaga „Ettevõtete tunnustamine“ hiljemalt 14. septembril 2017.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja Järvamaa ettevõtlusnädala raames 6. oktoobril 2017.

Möödunud aastal tunnistati konkursi „Järvamaa parimad ettevõtted“ võitjaks suurettevõtete kategoorias Combimill Reopalu OÜ, väikeettevõtete kategoorias Saint-Gobain Ehitustooted AS tehas Optimix, mikroettevõtete kategoorias OÜ Thermoarena, edukaks nooreks ettevõtjaks Sirloin OÜ, aasta turismitegijaks Järva-Jaani Tuletõrje Selts ja Järvamaa sõbraks Aivar Mäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles