Järvamaa jalgpallimeeskond läheb vastamisi Lääne-Virumaa palluritega

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall, Paide Linnameeskond mängimas Rakvere Tarvasega. Loo juures on foto illustratiivselt.
Jalgpall, Paide Linnameeskond mängimas Rakvere Tarvasega. Loo juures on foto illustratiivselt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Jalgpalli Liit koos maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega korraldab juba kuuendat korda Eesti maavõistluseid, kus kaheksas kohtumises on vastamisi 15 maakonna ning pealinn Tallinna koondised. Tänavu toimuvad maavõistlused 2. ja 3. septembril.

Turniiri süsteem näeb ette, et kõik koondised mängivad omavahel läbi kahel korral (kodus ja võõrsil). 2012. aastal alguse saanud turniir kestab 30 aastat. Viigilise tulemuse korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.

Parimate harrastusjalgpallurite kõrval teevad sel korral erinevate koondiste koosseisus kaasa mitmed Premium liiga ja Esiliiga mängijad, samuti endised koondise tipptegijad.

Järvakate jalgpallimeeskond alustab oma mängu laupäevak kell 16 Rakvere linnastaadionil, kus mängitakse Lääne-Virumaa vastu. Järvamaad esindavad Siim Aer, Karl-Johannes Allmere, Radmar Arula, Hans Artur Ehman, Jarmo Laanetu, Uku Lattik, Mattias Sapp, Sten Erik Tuuleveski, Priit Raal, Rene Puhke, Ervin Kõll, Andre Mägi, Robin Tarius, Kristjan Kurim (kõik Paide Linnameeskond), Kristo Kiik, Rauno Kald (mõlemad Türi Ganvix JK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles