Paide ühisgümnaasium alustas viimast korda kooliaastat vanas koolimajas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane kooliaasta avaaktus jääb Paide ühisgümnaasiumi kollases koolimajas viimaseks.

Sellest hoolimata polnud aktus nukker, vastupidi viimasel aastal plaanib koolipere endasse koguda võimalikult palju mälestusi ning võtta oma kooli tunde kaasa paari aasta pärast valmivasse uude põhikooli majja.

Kooli direktor Kersti Laastau lubas, et kevadel korraldavad nad koolis sellise peo mille sarnast pole Paide ühisgümnaasiumis varem nähtud. Samuti tegi ta algatuse koguda õppeaastast kokku kõik lahedad ettevõtmised ja panna need aastaraamatusse tõestamaks järeltulevatele põlvedele, et Paide ühisgümnaasium on tore kool.

Kooli tervitama tulnud Järva maavanem ja Paide ühisgümnaasiumi vilistlane Alo Aasma soovis, et õpilased leiaksid sel õppeaastal üles koolirõõmu, uudishimu ja elevuse ükskõik, kus need ennast ka ei peidaks. «Kui need asjad on üles leitud, ongi kool üks maailma lahedamaid kohti,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles