Paides peeti suurt rahvapidu

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suur Sünnipäev koos õhtuse Rahvapeoga on mahukas ettevõtmine, mille korraldajateks on lisaks raadiole ka 30. hooaega alustav Paide Kultuurikeskus ning 726. sünnipäeva tähistav Paide linn koos liituvate Paide ja Roosna-Alliku vallaga.

Rahvapidu algas hommikul kell kümme laada ning rahvamängudega Tre raadio alal. Samal ajal toimusid Arlet Palmiste mängud huviringide kollektiividele. Keskpäeval said Paide linnapeakandidaadid humoorikas valimissõus mõõtu võtta. Seejärel sai aga imetleda läbi linna kulgevat tsikliparaadi.

Pärastlõunal sai kaasa elada rahvusvahelisele rammumeeste võistlusele Kesk-Eesti vägilane. Rammu katsumise käigus veeti rekkat, keerutati modellidega koormatud karusselli, kanditi rehvi ja tehti muid jõunumbreid.

Suur rahvapidu saab aga musikaalse lõpu õhtul, mil E-Piima spordihallis astuvad üles Sinu Naine, Saragasso bänd ning Merlyn Uusküla. Kõige lõpus on retrodisko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles