Laupal toimunud avariis sai viga kolm inimest, kellest üks suri haiglas

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul kella 17.50 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 69. kilomeetril, kus põrkasid kokku Volkswagen Sharan ja Honda Civic.

Õnnetuse tagajärjel said viga Hondas olnud 58-aastane naine ja 71-aastane mees ning Volkswagenit juhtinud 46-aastane mees. Kõik kolm toimetati haiglasse. Rohkem sõidukites inimesi ei viibinud. Honda roolis olnud 71-aastane mees suri hilisõhtul haiglas.

Kõik selle liiklusõnnetuse asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus. Ekspertiisi käigus selgitatakse ka sõidukijuhtide kainus.

Sündmuskohal oli teekate märg ning õnnetuse ajal sadas vihma. Kuigi juhtunu asjaolud on alles selgitamisel, palub politsei autojuhtidel arvestada tee- ja ilmastikuoludega ning säilitada liikluses tähelepanelikkus.

Õnnetuse tagajärjel oli liiklus sündmuskohal häiritud. Pärnu poolt liikuvad autod suunatati ümber Laupa küla kaudu ja Türi poolt tulevad sõidukid läbi Jändja küla. Politseinikud olid kohapeal liiklust reguleerimas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles