Anna järvakale hoogu: rasedamärkmik ootab väljaandmist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa taustaga, Säreverest pärit ja Türil kooli lõpetanud Getter Lukjanov plaanib välja anda märkmiku beebiootel naisele "Elu suurimat imet oodates".

 

Tegemist on beebiootuse märkmikuga, mis toetab naist raseduse ajal. „Märkmik sündis minu enda raseduse ajal, mil soovisin lisaks erinevatele loetud raamatutele ka üht märkmikku, kuhu saaksin oma mõtteid, küsimusi, hirme ja unistusi kirja panna. Et ma sellist poest ei leidnud, siis mõtlesin, et panen selle ise kokku. Seda enam, et teiste rasedatega suheldes nägin, kui palju neil on küsimusi, hirme, mõtteid ja ilusaid hetki. Nägin, et nemad ei mäletanud oma raseduste kohta kuigi palju, sest nad ei olnud märkmeid teinud ja neid pisiasju üles kirjutanud. Ikka arvame, et need ju jäävad meelde, aga reaalsus on kahjuks teine - asjad ununevad ja kiiremini kui oskame arvata,” kirjutab Lukjanov ise. „Konsulteerisin ämmaemandate, doulade ja teiste emadega ning panin kokku märkmiku, mis on positiivne, ilus vaadata, kust saab head nõuannet ja mõnusat rahustust, kuhu on tänu suunavatele küsimustele lihtne raseduse kulgu ja aistinguid üles kirjutada ning mis toetab tervislikku eluviisi ja sujuvat rasedust.”

Märkmiku sisu on valmis. Kujundus on samuti valmis ja ees ootab kolmas, see kõige kulukam etapp - trükkimine. Hooandja projektist kogutaksegi raha trükkimiskulude katteks. Projektile saab hoogu anda juurde 3.oktoobrini.

Uuri ettevõtmise kohta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles