Järvamaa murdis end esiviisikusse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Endla teater

Läbi suve  Pärnus Koidula muuseumi aias etendunud Endla teatri suvetüki «Säärane mulk» vaatajate jaoks oli teatrirahvas välja mõelnud vahva ettevõtmise, saamaks teada, kust kandist teatrihuvilised Pärnusse on tulnud.

«"Säärase mulgi" etendustel kogusime infot, millisest Eesti maakonnast kõige rohkem etendusi vaatama on tuldud. Selleks palusime kõigile külalistel panna üks tangutera just selle maakonna purki, kust nad etendusele sõitsid. Tegime isegi purgi sildiga "Muu maailm" neile, kes välismaal elavad. Ja see purk ei jäänud mitte viimaseks. Juba kolmandaks etenduseks olid kõik Eesti maakonnad vähemalt ühe inimesega esindatud. Seega tõestasime, et eestlased on tõesti teatrirahvas,» annab Endla teater oma Facebooki lehel teada.

Esikolmikusse jõudsid Pärnumaa, Harkjumaa ja Raplamaa teatrisõbrad. Tartu- ja Viljandimaa järel platseerus viiendaks Järvamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles