Ettevõtte töötajad hakkasid ühiselt kaalu langetama

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martsipanitootja Convi Food ASi töötajad teevad vähemalt korra päevas enne kohvipausi ühiselt jõuharjutust kõhulihastele.
Martsipanitootja Convi Food ASi töötajad teevad vähemalt korra päevas enne kohvipausi ühiselt jõuharjutust kõhulihastele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Magusaettevõtte ühe töötaja kaalulangetuse vajadus innustas teisigi ja esimese kuu tulemus paneb neid jätkama vähemalt jõuludeni.

Türi vallas Säreveres asuva martsipanitootja Convi Food ASi töötaja Sirle Vasli tuli 4. augustil tööle kindla kavatsusega ärgitada töökaaslasi endaga koos kaalu langetama. Ta pidi kuu aja pärast lendama nädalasele rannapuhkusele ja tahtis selleks puhuks mõne kilo kaunim välja näha. «Üksi kaob ju motivatsioon kiiresti ja nii pakkusin töökaaslastele välja, et langetame kaalu koos,» sõnas ta.

Koos Vasliga innustus kaalulangetusest 80 protsenti ettevõtte töötajatest, mis teeb 16 inimest. Kes põhjendab seda vajadusega sünnipäeval kaunis kleit selga panna, kes teeb seda lihtsalt hea tervise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles