Hooldekeskus asus uue juhi otsingule

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koeru hooldekeskuse nõukogu otsustas viimasel koosolekul kuulutada välja uue avaliku konkursi asutusele juhi leidmiseks.

Nõukogu esimees, sotsiaalministeeriumi asekantsler Rait Kuuse täpsustas, et praegu juhib sihtasutust ajutiselt Anneli Eelmaa, kes on olnud asendajana väga tubli ja kelle tööle pole etteheiteid, kuid juba suvel leidis nõukogu üksmeelselt, et kuulutab sügisel välja uue avaliku konkursi. «Osaleda võivad ka hooldekeskuse töötajad,» lisas Kuuse. Töökuulutus peaks Kuuse ütlust mööda avalikuks saama lähiajal ja kandideerida on aega oktoobri lõpuni.

Kuuse märkis, et uue juhi esimeste ülesannete hulka kuulub eelarve ja investeeringute vajaduse koostamine. Samuti koos nõukoguga kaugema tuleviku plaanide koostamine. «Koeru jääb hooldekeskus kindlasti alles, pigem tuleb läbi mõelda, milliseid teenuseid siin edaspidi pakkuda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles