Lisaraha aitab luua nii robootika- kui ka kettagolfiringi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Paides on korvpalliklubi 7 treeningud käinud juba mitu aastat, siis mõnes väiksemas kohas soovivad lapsed  pallimängu harrastada. Riigi lisaraha annab võimaluse seniste huviringide kõrvale luua uusi, toetada laste ja juhendate sõitu ning laagrites ja võistlustel käimist.
Kui Paides on korvpalliklubi 7 treeningud käinud juba mitu aastat, siis mõnes väiksemas kohas soovivad lapsed pallimängu harrastada. Riigi lisaraha annab võimaluse seniste huviringide kõrvale luua uusi, toetada laste ja juhendate sõitu ning laagrites ja võistlustel käimist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel sügisel toetab riik laste huvitegevust Järvamaal rohkem kui 200 000 euroga, mis tähendab, et maakonda lisandub kümneid uusi huviringe.

Kohalikud omavalitsused pidid 1. septembriks Eesti noorsootöö keskusele esitama tegevuskava, mis saab aluseks huviharidusele ja -tegevusele mõeldud täiendava riigitoetuse kasutamisel.

Üle Eesti jättis 25 omavalitsust kava esitamata, mis tähendab, et nemad ei tohi lisaraha noorte võimaluste parandamiseks veel tarvitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles