Konkurss selgitab parimat tervisetegu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva maavalitsus ja Järvamaa tervisenõukogu kuulutasid välja konkursi, et selgitada välja järjekordne maakonna aasta tervisetegu. Aega kandidaate esitada on 22. septembrini. Konkursiga tunnustatakse Järvamaal tegutsevat isikut või organisatsiooni, kes on oluliselt kaasa aidanud terviseteadlikkuse tõusule ja tervise­edendusele maakonnas.

Maavanem Alo Aasma ütlust mööda võib aasta tervisetegu olla nii üksikisiku kui ka kollektiivi tervisedenduslik tegu või midagi, mis kujundab inimeste hoiakuid ja loob eeldused Järvamaa elanikkonna tervise parendamiseks.

On see siis terviserajatis, õppeprogramm lasteaias või täiskasvanutele mõeldud kehalise kasvatuse tunnid. «Loodetavasti on kandidaatide ring väga lai,» sõnas Aasma. Konkursile esitatav tervisetegu peab olema tehtud viimase 12 kalendrikuu jooksul, ettepanekuid koos põhjendustega võivad esitada kõik Järvamaal tegutsevad organisatsioonid, avalikud institutsioonid ja eraisikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles