Uus pagar tõi erapoe valikusse nisuvabad tooted

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Tare müüja Silvi Miller (paremal) pakub gluteenita jahu küpsiseid esialgu klientidele lihtsalt maitsta, kuid müük läheb siiski veel tagasihoidlikult.
Kadri Tare müüja Silvi Miller (paremal) pakub gluteenita jahu küpsiseid esialgu klientidele lihtsalt maitsta, kuid müük läheb siiski veel tagasihoidlikult. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Septembrist tööle võetud pagar-kondiiter lisas Türil tegutseva Kadri Tare kaubavalikusse nisuvabad küpsetised.

Kadri Tare on Türil tuntud kui kohapeal valmivate toodete müügikoht, aga eriti tuntud on sealne kondiitrilett. Kui seni valmisid magusatooted peamiselt nisujahust, siis septembrist tööle hakanud pagar-kondiiter Jaan Madi lisas valikusse nisujahuta tooted. «Mind võeti Kadri Taresse tööle gluteenivabu pitsasid tegema. Soomlasest peremees aga kuulis, et eelmises töökohas tegin ka magusaid gluteenivabu tooteid, ja nii soovis ta, et hakkaksin siingi neid tegema,» selgitas ta.

Nii hakkaski Madi esmalt valmistama nisuta küpsetisi ja pakub neid sellest nädalast kohe viit sorti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles