Ettevõtjad kinkisid kooli toetuseks olulise rahasumma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veerandsajandat tegevusaastat tähistanud elektrikilpide ja -mootorite tootja Konesko ASi sünnipäevakülalised üllatasid oma heldusega, kui kandsid kingi asemel kutsehariduse toetuseks rahasumma, mille eest saab koolile osta juba midagi toekamat.

Konesko juht Mart Hirtentreu sõnas, et kui ta kingi asemel palus ettevõtjatest koostööpartneritel teha ülekande, millega toetada Järvamaa kutsehariduskeskust, ei osanud ta arvata, et mõte nii hästi vastu võetakse. «Muidugi olin meeldivalt üllatunud, kui sain teada, et selleks avatud kontole oli laekunud üle 8000 euro. See on juba summa, mille eest saab koolile osta midagi toekamat kui lõikekettad ja keevitustraat,» selgitas ta.

Mida nüüd ettevõtjatest koostööpartneritega ühiselt kogutud raha eest koolile ostetakse, selgub Hirtentreu ütlust mööda lähinädalatel. «Võtame rahulikult aega, et täpsustada kooliga, mida neile vaja on sellist, mis seostub meid huvitava masinaehitusega,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles