Rasedusaeg pani koostama märkmikku

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Lukjanov
Getter Lukjanov Foto: Erakogu

Naine vajab raseduse ajal kaaslast, kellele loota, kes annab nõu, kuulab ja lohutab, elab rõõmsalt kaasa, on lihtsalt olemas. Järvalane Getter Lukjanov tundis, et selliseks igal ajal käepärast olevaks sõbraks võiks olla märkmik, mille koostamise võttis ta endale südameasjaks.

Türil koolis käinud Getter Lukjanov koostas raseda märkmikku lapseootuse ajal, sest ta ei leidnud kuskilt kirjandust, mis teda sel eluperioodil toetanuks. Raamatuid oli, kuid neisse ei saanud ju teha märkmeid, kirjutada oma rasedusaegseid mõtteid ega tundeid. Vastuseta jäid ka mitu küsimust.

Getter Lukjanovil on vanemad ja pere, kuid kõigil on ju omad tegemised. «Vajasin head sõpra, kes ei kritiseeri ega anna hinnanguid, vaid võtab kõik vastu, toetab ja julgustab just siis, kui ma seda vajan, ja nii saangi olla positiivne, õnnelik ja usaldav,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles