Türi valla hariduspreemiatele kandideerib kolmteist inimest

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

15. septembril lõppes kandidaatide esitamine konkursile Türi valla haridustöötaja 2017 ja järgmisel nädalal koguneb kolmeliikmeline komisjon, et vaadata läbi laekunud ettepanekud ning otsustada preemiate saajad.

Türi valla haridusspetsialist, komisjoni esimees Anne Viljat ütles, et kokku esitati kolmteist kandidaati. "Põhjendatud ettepanekuid premeerimiseks esitasid nii õppeasutused kui ka eraisikud. Tore on see, et õpetajad ise märkavad oma kolleege ja seavad üles nende kandidatuuri. Samuti võib esile tuua lastevanemate osaluse tublide õpetajate märkamisel ja tunnustamisel," kiitis Viljat.

Türi valla haridustöötaja 2017 laureaadid avalikustatakse 4. oktoobril Türi kultuurikeskuses toimuval tänuõhtul. Õpetajate päevale pühendatud koosviibimisele on kutsutud kõik endised ja praegused Türi haridustöötajad. Osavõtust palutakse teada anda hiljemalt 27. septembriks oma koolile või e-posti aadressile anne.viljat@tyri.ee.

Türi valla haridustöötaja konkurssi korraldatakse alates 2013. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles