Ans. Andur andis aru

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merit Männi/Järva Teataja

Laupäeval alustas Paide kultuurikeskuses uus kontserdisari «Kohtumised laval», mis toob kohaliku kultuurihuvilistest publiku ette maakonna tuntuimate ansamblite ja üksikartistide tegemised. Järvamaa muusikaelu on teatavasti rikas erinevate muusikakollektiivide poolest, kelledest nii mitmedki on tuntumad pigem väljaspool kodumaakonda kui kohalikul maastikul.

Sarja kuulvad kontserdid toimuvad tavapärasemast intiimsemas õhkkonnas, nii esineja(d) kui ka publik asuvad laval ning enne esinemist toimub õhtujuhi eestvedamisel jutuajamine ja küsimisvõimalus antakse publikulegi.

Laupäeval alustanud kontsertsaraja esimeseks külaliseks oli Ans. Andur, vestlust juhtis Kaido Kirikmäe. Muusikasõbrad said kuulda ansambli tekkimise lugu, seda, kuidas sündisid albumite nimed, millist muusikat bändiliikmed vabal ajal kuulavad ja kes millist jalgpallimeeskonda fännavad ning palju muudki. Ans. Anduri austajate rõõmuks koorus jutust välja seegi, et ansamblil on tasapisi valmimas ka uue albumi materjal. Loomulikult ei piirdunud õhtu vaid jutuvooruga ning kuulda sai ka muusikat ja esitamisele tulid lood varasematelt albumitelt, ent kuulda sai ka veel ilmumata plaadi materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles