Naised romutavad autode võitmiseks teiste autosid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romuralli naised: Haike Mallas
Romuralli naised: Haike Mallas Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ammu pole enam saladus, et võimalikult suure arvu ringide läbimise peale üles ehitatud romurallivõistlused ehk romuringid on ääretult populaarsed, ja mitte ainult meeste seas.

Õrnem sugu tõstab jõudsalt pead ja pressib end meestega võrdväärselt, või isegi paremini, lömmi sõidetud autodesse, käivitab puuduva summuti kiuste plärisedes mootori ning tuiskab, adrenaliin kehas möllamas, koos pagasnikule kinnitatud või katusele pandud kontskingade kui õnnetalismanidega rajale.

Augusti lõpus Vändras peetud romuringi ja ühtlasi ka peaauhinnaks olnud sõiduauto võitis ju Anne-Liis Lukas siitsamast Türilt. 125 ringi – tehke järele või makske kinni! Võimalus (olla pealtvaataja, sest sõidukohad on ammu täis) selleks avaneb juba oktoobri keskel endisel Türi metsakombinaadi territooriumil sügisesel Kesk-Eesti romuringil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles