Võrkpalliklubi näitab end liigamängudes esimest korda kodupublikule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste 2016.a. karikavõistlused: Järvamaa Võrkpalliklubi - Pärnu Võrkpalliklubi (0-3)
Eesti meeste 2016.a. karikavõistlused: Järvamaa Võrkpalliklubi - Pärnu Võrkpalliklubi (0-3) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa võrkpalliklubi Credit24 liiga avamänguks oli laupäevane võõrsil peetud kohtumine Selver Tallinnaga. Matši võitis tiitlikaitsja Selver 3:1 (25:16, 25:18, 22:25, 25:20). 

 

Järvamaa võrkpalliklubi saab koduses Paide E-Piima spordihallis mängimas näha sel laupäeval kell 15 Rakvere VK vastu. Pühapäeval kl 17 on vastas Bigbank Tartu, kellega peab võrkpalliklubi sotid selgeks tegema ka karikavõistluste kaheksandikfinaalis. 

Uuri lisa ka siit!

Credit24 meistriliigas asub tiitlijahile seitse Eesti võistkonda. Vanadele olijatele on lisandunud Saaremaa võrkpalliklubi. Nendega asub konkureerima viis Läti ja kaks Leedu klubi. 

Lõunanaabrite seas on taandunud ühissarja ajaloo esimene võitja Ozolnieki ja möödunud hooajal 14. koha saanud ASK/Kuldīga. Lisandunud on Läti noortekoondislastest koosnev OC Limbaži MSĢ. Leedus tuli Vilniuse Flamingo asemele Raseiniai Norvelita. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles