Pitsa ja suši lõid käed

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pizza Pasta kohviku omanik Kaido Lepik ja Kodune Sushi omanik Maris Laanus pakuvad nüüd koostöös oma tooteid ja teenuseid.
Pizza Pasta kohviku omanik Kaido Lepik ja Kodune Sushi omanik Maris Laanus pakuvad nüüd koostöös oma tooteid ja teenuseid. Foto: Anne Põder

Täna toimetas Türi tuntud pitsakohvikus Pizza Pasta samas linnas tegutseva ettevõtte Kodune Sushi eestvedaja Maris Laanus pakkudes külastajaile värskeid jaapanipäraseid riisirulle. Edaspidi kavatsevadki kaks Türi väikeettevõtet üksteist toetada ja nii palju kui võimalik koos tegutseda.

Pizza Pasta omanik Kaido Lepik selgitas, et teab Maris Laanust ja tema valmistatavaid sušisid ammu, kuid samas on ta märganud, et paljud kohalikud ei tea veel Koduse Sushi tegemistest suurt midagi. «Minult on kohvikus mitmel korral sušit küsitud ja kui olen selgitanud, et Türil on tegija olemas, kellelt gurmeerooga tellida, siis on imestatud,» selgitas ta.

Sellest tuligi tal mõte vastastiku kasulik olla ja ta tegi Laanusele ettepaneku koostööd arendada. «Algul mõlkusid mõtted õpitoa korraldamise osas, kuid see asendus hoopis suši pühapäeva korraldamisega kohvikus,» selgitas Lepik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles