Laulupeomündi saab ise kujundada

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laulu- ja tantsupeo SA

Eesti Pank annab 2019. aastal välja laulupeo 150. juubelile pühendatud 2eurose mündi, mille kujunduse leidmiseks toimub lastele ja kuni 19aastastele noortele mõeldud joonistuskonkurss „Laulupidu 150“, kus lõppvoorus selgub võitja rahvahääletusel.

Rahvahääletuse üldvõitja joonistuse põhjal kujundab Eesti Pank 2eurose mündi, mis jõuab nii Eesti kui ka Euroopa inimeste kätte.

Lisaks üldvõitjale selguvad rahvahääletusel ka kõige popimad tööd neljas vanuserühmas ja iga vanuserühma võitja saab auhinnaks iPad Pro koos joonistuspliiatsiga. Vanuserühma teine koht saab auhinnaks kaasaskantava kõlari.

Eesti Pank korraldab joonistuskonkursi koos ERRi Lastejaama ning Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutusega. Konkursile saab töid esitada kuni 22. novembrini, kõigi esitatud tööde hulgast valib žürii igast vanuserühmast välja kaks parimat tööd, mis seatakse rahvahääletuseks ERRi Lastejaama kodulehele.

Rahvahääletus toimub vahemikus 12. veebruar kuni 4. märts 2018.

Loe konkursitingimuste kohta lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles