Päästja sai põlengu kustutamisel viga

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Jassu Hertsmann

 Ööl vastu teisipäeva sai Järvamaal puhkenud viljakuivati põlengu kustutamisel üks päästjatest viga.

Öösel kell 2.34 teatati häirekeskusele tulekahjust Ambla vallas Jõgisoo külas, teatas Lääne päästekeskus. Teataja sõnul põles viljahoidlaga kokku ehitatud kuivati. Esialgsetel andmetel hoiti seal ligikaudu 400 tonni vilja.

Tulekahjule reageerisid Tapa, Aravete, Koeru, Väike-Maarja, Järva-Jaani, Vajangu, Tamsalu ja Rakvere päästjad koos  tehnikaga.

Põlengu tegi päästjatele keeruliseks kõrge temperatuur, mistõttu kustutustööde käigus varises üks punker kokku. Varisemise eest varjumisel sai üks päästja seljatrauma ja kiirabi toimetas ta haiglasse. Päästja lubati hommikul kodusele ravile. Täiendavalt kasutati kustutustöödel korvtõstukit punkrite pealt kustutamiseks.

Hommikul sündmuspaigal meeskonnad vahetusid. Praegu tule levikule ohtu ei ole ja käib punkrite tühjendus, et saaks likvideerida tulepesasid. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles