Kõik Pärnu tänava mahasõidud saavad asfaltkatte

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Tahur on jõudnud esialgu veelgi järsema asfaldiserva oma autoga juba üsna ümaraks sõita. Tema meelest oli rumalus jätta osa hoovidesse mahasõite tee-ehituse käigus tegemata ja raisata sellele hiljem palju rohkem raha.
Heiki Tahur on jõudnud esialgu veelgi järsema asfaldiserva oma autoga juba üsna ümaraks sõita. Tema meelest oli rumalus jätta osa hoovidesse mahasõite tee-ehituse käigus tegemata ja raisata sellele hiljem palju rohkem raha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Pärnu tänava majaomanik Heiki Tahur oli hämmeldunud olukorrast, kus osa majade juurde on tehtud tänava asfaltimise käigus asfaltkattega mahasõidud, kuid osa juurde mitte. «Minu maja juures on näiteks endiselt järsk asfaldiserv, ei mingit sujuvat üleminekut,» sõnas ta.

Tahur märkis, et ootas tee-ehituse ajal kannatlikult, millal tema majani jõutakse, ning hoidis hoovi viiva tee kogu aeg kenasti puhta, et oleks hõlpsam asfalti panna.

Mingil põhjusel jäeti aga nii naabrite kui ka tema maja juurde viiva mahasõidu asfaltimine vahele. «Sellest tekkiski küsimus, miks on ühed elanikud paremad kui teised,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles