Järvamaa kiirmalemeistriks krooniti Mihkel Vohla

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Male.
Male. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pühapäeval olnud maakonna kiirmale meistrivõistlustel osutus parimaks Mihkel Vohla 5,5 punktiga kuuest. Teiseks tuli Priit Värk ja kolmandaks Lauri Kool.

Paide maleklubi juhatuse liige ja turniiri korraldaja Priit Värk ütles, et osalejaid oli 11 ja pinget jagus viimaste voorudeni. „Esikolmikusse tulnud mängumehed on tasemelt üsna võrdsed ning kunagi ei tea, kes on just sel päeval ja hetkel parimas vormis. Seekord suutis Mihkel kõige teravam olla, võtta turniirivõidu ja peaauhinnaks pandud kolmekilose põdrakintsu,“ kommenteeris ta.

Värgi sõnul mängiti esimest korda Järvamaa meistrivõistlusi digitaalsete malekellade ja ajakontrolliga, kus iga käiguga lisandus viis sekundit. „Eks see oli nii mõnelegi mängijale uus kogemus, kuid kõik jäid turniiriga rahule,“ lausus Värk. „Eelmine aasta jäid maakonna meistrivõistlused kahjuks ära, kuid Järvamaa spordiliidu, rahandusministeeriumi ja kohaliku jahiklubi toel toimus seekord uuesti. Loodetavasti kujuneb sellest samasugune traditsioon nagu igakuistest Wabalinna maleõhtutest.” (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles