Järvamaa muuseumi õppereis viib piiritustööstusse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päeval sai külastada piiritustööstuse muuseumi, jagati ka teadmisi, kuidas töötab Moe peenviinavabrik ning valmivad Muddis käsitööõlled.
Avatud talude päeval sai külastada piiritustööstuse muuseumi, jagati ka teadmisi, kuidas töötab Moe peenviinavabrik ning valmivad Muddis käsitööõlled. Foto: Eva Klaas

SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseum koos korraldab koos Järvamaa muuseumi sõprade seltsiga  reedel, 27. oktoobril õppekäigu Rakveres asuvasse rahvusarhiivi osakonda. 

Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts andis teada, et nad külastavad mäluasutust, kus säilitatakse Järvamaaga seotud kolhooside, külanõukogude jt teise ilmasõja järgsete ettevõtmistega seonduvat. "Lisaks arhiivile tutvume Rakvere linnakodaniku muuseumis 19. ja 20. sajandi eluoluga. Lisaks saame Järvamaa ja Lääne-Virumaa piiril asuvas Moe piiritusemuuseumis põhjaliku ülevaate viinapõletuse ajaloost Eestis," lausus Mülts.

Retkebuss võtab huvilised peale Türilt, Paidest ja Roosna-Allikult. Koha kinnipanek telefonil 5668 2165. NB! Kohtade arv on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles