Sotsiaaltöökeskuse juhiks saab kandideerida veel mõne päeva

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelastele mõeldud konservid laaditakse maha Paide sotsiaaltöökeskusse, kust hakatakse neid uuel aastal jaotuskava alusel  abivajajatele väljastama. Koorma võtab vastu sotsiaaltöökeskuse juhataja Heiki Rosin.
Paidelastele mõeldud konservid laaditakse maha Paide sotsiaaltöökeskusse, kust hakatakse neid uuel aastal jaotuskava alusel abivajajatele väljastama. Koorma võtab vastu sotsiaaltöökeskuse juhataja Heiki Rosin. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus ootab veel esmaspäevani avaldusi Paide Sotsiaaltöökeskuse juhataja ametikohale.

 Keskuse senise juhi, Heiki Rosina viimane tööpäev on täna. Linnavalitsuse teatel lahkus mees ametist omal soovil ning keskusele uue juhi leidmiseni on ülesanded jagatud asutuse töötajate vahel, tööd koordineerib linnavalitsuse sotsiaaltöö spetsialist Getter Nurk.

Sotsiaaltöökeskuse eesmärgiks on linna sotsiaalsete erivajadustega isikutele ja peredele sotsiaalteenuste osutamine nende toimetuleku soodustamiseks ja säilitamiseks ning huvitegevuse võimaldamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles