Türi vallavanem on valijate toetuse üle uhke

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vallas valimised võitnud IRLi liider Pipi-Liis Siemann on rahul nii iseenda häältesaagiga kui  rõõmustab ka erakonna võidu üle ning lubas, et jätkatakse seni hästi töötanud koalitsiooniga.

Türi vallas valimised võitnud Isamaa ja Res Publica Liidu esinumber Pipi-Liis Siemann tunnustas meeskonna tööd, mis on hästi esindatud inimestega igas valdkonnas. „Usaldusväärsed inimesed, kes teevad pidevalt head tööd, ja nii ei pea selle esiletõstmisega valimiste ajal ka eriliselt suurt vaeva nägema. Sealt ka meie suur toetus valijatelt,“ arutles ta.

Siemann uskus, et temagi töö sai valijatelt hea hinde. „Oleksin rahul olnud, kui mu häältesaak oleks olnud sama kui eelmistel valimistel, kuid sain üle saja hääle rohkem. On põhjust ju uhke olla ja julgelt asuda juhtima ka suurenenud Türi valda,“ lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles