Lasteaiale kingitud liiklusvaibad tekitasid elevust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hõiskasid ja plaksutasid Paide Sookure lasteaia mudilased nii innukalt, nagu esinenuks neile Eesti lustakaimad klounid Piip ja Tuut. Tegelikult kuulus siiras lapsetänu hoopis Lions klubi Paide Bastion meestele, kes kinkisid rühmadesse liiklusvaibad.

Paide Bastioni president Aarne Krass ütles kingitust üle andes, et lasteaia soovist õpetada liiklemist mänguliselt kuulsid nad Sookure lasteaia direktori Liia Koppeli käest. «See tundus olevat meie klubile jõukohane heategevusprojekt ja nii võtsimegi endale eesmärgi laste soov täita,» sõnas ta.

Krass rõhutas, et nende klubiliikumine on suunatud valdavalt heategevusele ja eelistatuimad ongi just laste abistamisega seotud ettevõtmised. «Lapsed on ju meie tulevased autojuhid ja jalakäijad. Tore, kui nad saavad liiklemist õppida lapsesõbralikul mänguvaibal,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles